Contact opnemen >

Onderhoud

Voor alle systemen welke wij bij u installeren bieden wij een onderhoud / service overeenkomst aan. Of we het nu hebben over een brand-, inbraak- of een camerasyssteem; goed onderhoud voorkomt ongewenste meldingen en systeemuitval. Uw systeem blijft maximaal betrouwbaar door de juiste zorg van onze gespecialiseerde beveiligingsmonteurs.

Onderhoud1

Bij het jaarlijks onderhoud aan het systeem wordt een onderhoudsbewijs afgegeven. Op dat bewijs kunt u terugzien in welke conditie uw installatie zich bevindt. Daarnaast informeren onze vakbekwame medewerkers u jaarlijks of het systeem nog voldoet aan de geldende regelgeving en / of de risicoklasse gewijzigd is.

Op basis van het onderhoudscontract is het mogelijk een BORG-beveiligingscertificaat / alarminstallatie opleveringsbedrijf uit te schrijven wat 5 jaar geldig is volgens de huidige regelgeving. Een dergelijk beveiligingsbewijs of certificaat kan geëist worden door een verzekeringsmaatschappij of gebruikt worden voor het drukken van de verzekeringspremie.

Onderhoud2

U heeft nog geen onderhoudsovereenkomst?
Infomeer naar de mogelijkheden!

Contactpersonen
Contact